fbpx

Loa Fogh Jensen

Terapi til reduceret pris.

Har du brug for en støttende samtalepartner?

Vil du gerne starte i et terapiforløb?

Jeg tilbyder sessioner

Jeg læser psykoterapi og er på uddannelsens 4. og sidste år. Jeg er certificeret parterapeut og sexolog – hvilket jeg har arbejdet med de sidste 4 år, så jeg ser de svære relationer eller udfordringer i intimiteten særligt interessante. Min kernekompetence ligger i at hjælpe dig, som måske har været i et kompliceret forhold eller en hård skilsmisse tilbage til dig selv. For mange er et brud som eksempelvis en skilsmisse en livskrise. Det kan kræve støtte at komme godt ud på den anden side. Jeg kan hjælpe dig med:

·       Hvem er du nu når relationen ikke er en del af din identitet?
·       Hvem og hvad giver dig kvalitet at bruge din tid på?
·       Hvordan giver du slip på sorgen der opstår, når drømmen brister?
·       Hvordan får du det intime og sociale liv du gerne vil fremover?
·       Hvordan kan du bidrage til at jeres eventuelle fælles børn trives i jeres nye hverdag?
·       Har du dårlig samvittighed overfor børnene?
·       Løber dine tanker af med dig og bliver for meget?
·       Har du svært ved at finde ro, energi, glæde og nærvær?

Jeg tager imod træningsklienter i Gilleleje eller online og har ingen ventetid.

Jeg tilbyder også sessioner på tegnsprog.

Jeg glæder mig til at hører fra dig.

De bedste hilsner – Loa Fogh Jensen

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.