fbpx

Louise Lygaard Gottschalck

At gå i terapi kræver mod…

Jeg har stor respekt for dem, der vælger terapi til – at bevæge sig på den forandringsrejse kræver nemlig mod. Min 4-årige psykoterapeutuddannelse er ved sin afslutning, og jeg starter derfor træningsterapiforløb op og søger endvidere en eksamensklient med snarlig start. 

Livet vil altid bringe os et utal af udfordring, og når det sker, vil der ofte opstå gamle reaktionsmønstre udsprunget af ubearbejdede temaer. Har du brug for at få identificeret, hvad der står i vejen for dig? Igennem en oplevelsesorienteret tilgange kan jeg hjælpe dig med at få udfoldet det, der er mest levende, tydeliggøre egne styrker, mærke og udtrykke egne behov og følelser – så du kan bryde uhensigtsmæssige mønstre og få skabt/genskabt en bedre balance i dit liv. 

Jeg har gennem mere end 15 år arbejde med Women’s Health – egne livserfaringer tydeliggjorde vigtigheden i at få skabt en krop i balance. Af denne årsag uddannede jeg mig til Zone- og Fødselsterapeut, blev certificeret Health Coach gennem Nutritious Life Studio i NY, samt STOTT Pilates og Hypopressive Instruktør. Psykoterapien er en fundamental vigtig komponent i min holistiske tilgang i arbejdet med fertilitet/graviditet/fødsels/efterfødsel.

Min klinik ligger i Holbæk, men jeg tilbyder også online terapiforløb til en reduceret pris på 350 kr. for en session. Jeg er underlagt tavshedpligt og modtager supervision gennem Psykoterapeutisk Institut.

Kærligst Louise Lygaard.

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.