fbpx

Mette Hoffmeier

DET ER ALDRIG FOR SENT AT FÅ DET BEDRE MED SIG SELV
Måske oplever du gentagende gange at føle dig fastlåst i situationer eller konflikter i relation til andre. Eller at have svært ved at sætte grænser, sige fra eller udtrykke dine følelser og behov. Måske føler du dig ensom, misforstået og skamfuld og vender ofte skylden mod dig selv. Eller måske er du vokset op med misbrug og døjer med f.eks. lavt selvværd, perfektionisme, destruktiv adfærd eller angst. 

Terapi hjælper dig med at skabe forandring
Terapi er et forløb over kortere eller længere tid med udgangspunkt i samtale ud fra dine oplevelser, tanker og følelser og med fokus på kroppens impulser og signaler. 
Terapien foregår i en tryg og nærende kontakt, og du vil opleve, at der ikke er noget galt med dig, at der ofte er en god grund til, at vi føler og tænker, som vi gør. Jeg vil gerne møde dig med omsorg, der hvor du er, for derigennem at støtte dig i at skabe de forandringer, du har brug for. 

Om mig
Jeg er 47 år gammel og lever med min mand og sidste hjemmeboende barn på landet. 
Jeg er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet med omsorgssvigtede børn, udsatte unge og deres familier. Jeg har parallelt arbejdet med kropslige behandlinger ud fra Castillo Morales konceptet (et helhedsbaseret neurologisk rehabiliteringskoncept til børn og unge med senmotoriske, orofaciale og kommunikative vanskeligheder) samt en kropsterapeutisk grunduddannelse inden for Body SDS.

Jeg har selv prøvet meget i mit liv. Også modstand og smerte. Min erfaring er, at vi mennesker er fantastiske, spændende og utroligt stærke, selv på den dårligeste af dårlige dage. 
Det kræver mod at gennemgå en personlig udvikling, og det behøver vi ikke at gøre alene. 

Pris er 350 kr. pr. samtale af 60 min. varighed.

Lokaler
Smidstrupvej 10, 4720, Præstø, Sydsjælland.

Psykoterapeutisk Institut
Nørre Farimagsgade 13, 2. th., 1364 Kbh K. 

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.