fbpx

Mia Káradóttir

En at tale med, når livet udfordrer.
Går du med tanker, følelser eller indre dilemmaer, du ønsker at forstå og forandre, og mangler du en at sparre med? Eller har du, som mange andre, oplevet modgang, tab eller svigt i livet, som gør, at du har brug for hjælp til at bearbejde det, du har oplevet?

Det kan fx. være:

  • Angst eller præstationsangst
  • Indre uro og stress
  • Svære relationer
  • Sorg – at miste eller blive forladt
  • Livskriser
  • Udfordringer med kærlighed og parforhold
  • Ensomhed
  • Svære følelser og handlemønstre
Kender du til noget af det ovenstående eller oplever du andet, som lægger en skygge over din trivsel, kan psykoterapi være en hjælp til selvudvikling og indsigt. 

I terapien, der inddrager tanker, følelser og kropslige fornemmelser, arbejder vi ud fra fokuspunkter, der er meningsfulde for dig. I samarbejde med dig og med respekt for dine grænser undersøger vi, hvilken betydning dine tanke- og handlemønstre, både de hensigtsmæssige og de uhensigtsmæssige, har for din livskvalitet. 

Samtalerne foregår i et trygt og fortroligt rum med plads til en udviklende proces, hvor jeg med nærvær og omsorg støtter dig til at opnå dybere forståelse af dig selv og til at åbne op for/finde ind til nye handlemuligheder med udgangspunkt i dine ønsker og værdier. 

Om mig
Som led i min uddannelse til psykoterapeut tilbyder jeg psykoterapi til 350 kr. pr. session (70 min). 
Relationen er vigtig for et godt samtaleforløb, og du får derfor den første time gratis for at se, om det er noget for dig. Jeg arbejder til daglig på et psykiatrisk afsnit for spiseforstyrrelser, hvor jeg er optaget af at bidrage med omsorg og håb til menneskers recovery proces.

Jeg er uddannet klassisk musiker fra det Kongelige Musikkonservatorium. I dag videregiver jeg min glæde ved musikken ved at undervise i tværfløjte på Goldschmidts Musikakademi.

Jeg glæder mig til at høre fra dig! 

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.