fbpx
Menu
Menu

Monique Hocke

Ro, fokus og nærvær skaber forandring

Oplever du, at du er et sted i dit liv, hvor du har brug for at få klarhed over, hvad du mærker indeni – i forhold til dig selv og i forhold til andre?

Oplever du, at du er et sted i dit liv, hvor du har brug for ændringer og slippe mønstre, som står i vejen for din livsglæde og forhindrer dig i at være dig?

Der kan være mange grunde til at begynde i psykoterapi. Vi kan opleve ensomhed, meningsløshed, sorg, være bekymrede, deprimerede, stressede, være udfordrede i relationer til familie, venner og kolleger. Du kommer til mig med dét, der fylder i dig. Jeg tilbyder dig et trygt, roligt og og nærværende samtalerum, hvor jeg har ubetinget fokus på dig. Sammen undersøger vi dine udfordringer og skaber klarhed over dine følelser, tanker og handlemønstre, så du får nye perspektiver til at håndtere det, der står i vejen for dig. Det hjælper dig til at skabe din forandring. 

Jeg er i gang med sidste år af min uddannelse til psykoterapeut og søger i den forbindelse træningsklienter. Prisen er 350 kr. pr. session af 60 minutters varighed. Beløbet går til min obligatoriske supervision. Jeg har tavshedspligt og følger Dansk Psykoterapeutforenings etiske retningslinjer. 

Terapien finder sted i terapifællesskabet RUM i Ravnsborggade 2-4, 5. Sal. 2200 København N.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Baggrund – Min nysgerrighed på, hvordan vi mennesker ér i livet har ført mig til en cand.mag i religionssociologi og en Ph.d. i Interkulturelle Studier. Jeg har mange års erfaring med faglig og personlig udvikling som tidligere underviser og vejleder i universitetsregi. I de seneste år har jeg arbejdet indenfor specialskoleområdet, hvor jeg integrerer den terapeutiske læring i mit arbejde med børn med forskellige diagnoser.  

 

 
Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 1 september
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.