fbpx

Monique Hocke

Psykoterapeut MPF

Er du er et sted i dit liv, hvor du har brug for ændringer og slippe mønstre, som forhindrer
dig i at være dig?

Det kan være, du kæmper med en selvkritik, der skaber tankemylder og afholder dig fra at være nærværende i dig selv og sammen med andre. Det kan være, du oplever ensomhed og er ramt af, at livet føles meningsløst. Eller du kan ikke rigtig mærke, hvad du egentlig vil – at du længes efter en retning. Måske har du det svært i studie eller job og oplever præstationsangst, en indre uro eller stress, og du har svært ved at mærke, hvornår nok er nok. Det kan være du gang på gang ender i konflikt med dine nærmeste eller har problematiske relationer til venner og kollegaer og har svært ved at sige til og fra. Eller det kan være …

I psykoterapien arbejder vi sammen med, hvordan du forholder dig til og håndterer det, som du oplever som forhindringer i dit liv. Gennem ro, fokus og nærvær hjælper og støtter jeg dig med at zoome ind på det, du mærker, føler og tænker samt de måder, du handler på. Vi identificerer, hvad der står i vejen for dig, og hvordan det står i vejen for dig. Du vil opleve nye perspektiver på dine udfordringer. Det hjælper dig til at skabe din forandring. Du vil lære at kende dig selv bedre, og hvordan det er rigtigt for dig at leve dit liv.

Jeg arbejder oplevelsesorienteret. Det betyder, at vi i samtalerne tager udgangspunkt i, hvordan du – her og nu –  oplever at være dig, din situation og dine relationer. Vi inviterer også dine erfaringer og baggrund ind i den udstrækning, det har betydning i din nuværende livssituation.

Praktisk
Sted: Psykoterapeuterne, Knabrostræde 3, 2. sal, 1210 København K.

Åbningstider:
Torsdage: kl. 13 – 17.
Fredage:   kl. 09 – 17.

Pris: 970 kr. pr. session af 60 minutters varighed. Studerende 800 kr. Arbejdsløse 700 kr.

Om
Jeg har altid været nysgerrig på, hvordan vi ér i verden, i livet – i relation til sig selv og hinanden. Det har bl.a. ført mig til en cand. mag. i religionssociologi og en ph.d. i Interkulturelle Studier. Jeg har særligt fordybet mig i identitetsprocesser eller tilblivelsesprocesser, både i undervisnings- og forskningssammenhæng. Jeg har mange års erfaring med at understøtte udviklingsprocesser, personlige såvel som faglige, som tidligere underviser og vejleder i universitetsregi. De seneste år har jeg beskæftiget mig med udviklingsprocesser hos børn gennem pædagogisk behandlingsarbejde indenfor specialskoleområdet. I min egen tilblivelsesproces gør jeg selv brug af psykoterapi. Både, når livet er hårdt og svært, og når  det er mildt og let. Her lærer jeg at drage omsorg for mig selv, få klarhed over min situation og undersøge, hvem jeg er, hvordan jeg er, og hvad jeg vil.

Jeg er 55 år. Min familie er min klippe, og jeg er dybt taknemmelig for min mand og min skønne datter på 13 år.    

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.