fbpx

Nadja Christiansen

Psykoterapi – et fokus på nærvær og livskvalitet

Som led i min uddannelse på Psykoterapeutisk Institut i København, tilbyder jeg terapi til en reduceret pris på 350 kr. pr. session.

Hvorfor psykoterapi?
Der kan være mange grunde til at gå i terapi. Det kan være, du oplever stress eller står i en krise. Det kan også handle om noget svært i dit parforhold eller i andre relationer. Måske oplever du en uro, tristhed, en tomhed eller sorg. Intet tema er forkert i terapi. 

Som terapeut er det mit ansvar at skabe et trygt rum, hvor vi sammen undersøger det, du har brug for. Med nærvær og empati har jeg interesse for dine oplevelser, og jeg vil sammen med dig finde frem til, hvordan du kan nærme dig det liv, du ønsker dig. 

Praktisk
Terapien vil foregå på Psykoterapeutisk Institut på adressen: Nørre Farimagsgade 13, 2. th., 1364 København.

Du kan kontakte mig på tlf. eller mail for en indledende og uforpligtende samtale eller booke en tid. Dine personlige data er beskyttet.

Om Nadja
Jeg har en åben og nysgerrig tilgang, og jeg møder dig i øjenhøjde. Jeg arbejder med stor respekt for vores forskellighed, og måder at være i verden på og er nysgerrig på dig, og det du kommer med. 

Ingen mennesker er perfekte. Jeg har selv oplevet stor glæde ved at arbejde med det svære i mit liv. Som kommende psykoterapeut er det også min opgave at fortsætte min egen udvikling, så jeg kan tilbyde god, professionel terapi. 

Bag min uddannelse som psykoterapeut er jeg uddannet Cand.comm i Psykologi og Kommunikation, og jeg har stor erfaring med rådgivning af børn, unge og voksne. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig. Bedste hilsner Nadja

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.