fbpx

Nadja Christiansen

Som led i min uddannelse på Psykoterapeutisk Institut i København søger jeg dig, der kunne have lyst til at prøve kræfter med terapi. Som studerende på 4. år, tilbyder jeg psykoterapi til 350 kr. Prisen er sat af Dansk Psykoterapeutforening.

Der kan være mange grunde til at gå i terapi. Nogle oplever stress eller krise. Andre har det svært i deres relationer, oplever tristhed eller en manglende fornemmelse for mening. 

Som terapeut er det mit ansvar at skabe et fortroligt og trygt rum, hvor vi sammen undersøger det, du har brug for. Med nærvær og empati har jeg fokus på dine oplevelser, og det er min opgave at støtte dig, når vi sammen kigger på det, du kommer med. 

Det er vigtigt, at du oplever kemi imellem os. Du er velkommen til at kontakte mig for en kort indledende samtale. Skriv en sms på forhånd, så finder vi en tid. 

Du kan sende en mail. Efterfølgende korrespondance vil foregå via krypteret mail, og dine personlige data er beskyttet. Andre rammer og forhold for det terapeutiske arbejde taler vi om, når vi ses. 

Terapien vil foregå på Psykoterapeutisk Institut på adressen:
Nørre Farimagsgade 13, 2. th.
1364 København

Mange venlige hilsner,
Nadja

Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 12 august 2021
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.