fbpx

Nanna Maria Fricke

Somme tider kan livet ramme os – og det kan ske på mange måder. Det kan være helt eksistentielle grundvilkår som tab, sorg, ensomhed og livet i det hele taget. Det kan være oplevelsen af at være forkert eller holde sig tilbage for ikke at fylde for meget. Præstationsangst? Stress? Eller frygten for ikke at slå til? Det kan være følelsen af at sidde fast i noget, der ikke er givtigt for, at du kan udvikle dit potentiale. Måske står du i vejen for dig selv uden at vide det? Eller måske er det noget helt andet, der fylder hos dig  – og du kunne her have brug for at få støtte til at danne et overblik?

Der kan være mange forskellige årsager til at starte i terapi, og derfor er det vigtigt for mig at skabe et trygt og nærværende rum, hvor der er plads til dig. I min terapi vil vi sammen se på, hvad du har med, som udfordrer dig, og undersøge dette nærmere, så du kan få en bedre forståelse af dig selv og dine handlemønstre. Jeg tilbyder et støttende rum, hvor der er plads til at undersøge, hvad der ligger i vejen for dig, men henblik på at du kan udvikle dit fulde potentiale.

Terapien kan give dig nogle nyttige redskaber, som kan hjælpe dig med at finde ind til dig selv og dine værdier, så du kan stå stærkere i den, du er og gå efter at leve det liv, som du ønsker dig.

Jeg har tavshedspligt og følger Psykoterapeutisk Instituts etiske retningslinjer. En session varer 1 time og koster 350,-

Min terapi finder sted hos Heart House, Amagertorv 14B, 1160 København K.

Facebook: https://www.facebook.com/Nanna-Maria-Terapi-104088845065737

Instagram: https://www.instagram.com/nannamaria_terapi/

 

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.