fbpx

Pernille Bang

Psykoterapi til reduceret pris

Står du et udfordrende sted? Er du nysgerrig på dig selv, og har du lyst til at undersøge noget nærmere sammen med mig? Så vil jeg meget gerne møde dig. 

Jeg arbejder ud fra en oplevelsesorienteret, eksistentiel og emotionsfokuseret tilgang. Jeg møder dig derfor lige der, hvor du er.

Jeg tror på, at mennesket under de rette betingelser kan opnå indsigt og personlig vækst. Gennem vores terapeutiske samarbejde vil vi arbejde mod at skabe de betingelser for dig.

Jeg er i gang med mit sidste år af en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse inde fra Psykoterapeutisk Institut i København. Uddannelsen er godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening. Jeg har tavshedspligt og følger Psykoterapeut foreningens etiske retningslinjer.

Prisen er således fast på 400 kr. pr. session af 50 min. varighed. Første session tilbyder jeg dog gratis, så vi kan undersøge, om en videre terapeutisk proces sammen giver mening for dig. 

Terapien vil foregå inde hos Alle led og kanter. Adressen er: Nørre Farimasgade 11, 3 t.h. 1364 København K. Hvis du er interesseret, kan du kontakte mig på tlf: 53 60 19 20 for at høre nærmere og/eller booke tid til en gratis og uforpligtende samtale. 

Intet er for stort eller for småt.

Du er meget velkommen
Pernille Bang

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.