fbpx

Rikke Bjørslev Petersen

Terapi – En vej til personlig indsigt og autencitet. 

Da jeg nu er i gang med mit 4. og sidste år af min psykoterapeutuddannelse, søger jeg træningsklienter og tilbyder terapi til reduceret pris. 

Går du med grublerier og bekymringer, der tager din energi, er du ensom eller oplever du problemer i dine relationer. Måske føler du dig stresset, oplever angst eller kæmper med et lavt selvværd. Uanset hvad der ligger til grund for, hvor du befinder dig lige nu, kan terapi skabe et rum til egenomsorg, refleksion og udvikling så du bedre kan være, hvor du er i dit liv, som den du er. 

Jeg vil møde dig med nærvær, empati og interesse for din proces. Vi undersøger sammen dine følelser, tanker og handlemønstre, så du bliver klogere på dig selv og din måde at være i verden på. 

Jeg tror på, at vores fortælling om os selv, skaber vores virkelighed. Vi udvikler os alle gennem vores relationer, og vi har alle behov for at blive set, hørt og anerkendt, som dem vi er. 

Så har du brug for en at tale med om det, der fylder i dit liv lige nu, vil jeg gerne møde dig der. 

Jeg er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet med børn, unge og deres familier. Herigennem har jeg erfaring med bl.a. vejledning, samtaler, undervisning og planlægning af individuelle udviklingsforløb. 

Terapien finder sted hjemme hos mig på Schweizerdalstien nr. 21 i Rødovre. En session varer 60 minutter og koster 350 kr. Pengene går til min supervision, jeg modtager fra en erfaren terapeut. Jeg er underlagt tavshedspligt og følger Psykoterapeutforeningens etiske retningslinjer. 

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere eller for at bestille en tid. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Rikke Bjørslev Petersen.

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.