fbpx

Rikke Birgitte Juul

Psykoterapi – vejen til øget nærvær

 Jeg tilbyder psykoterapi til unge og voksne, der møder udfordringer på deres vej i livet.

Føler du dig udfordret i dit liv? Oplever du at være låst fast? Mangler du mening og retning? Bliver du fanget af angst og bekymringer?

Jeg kan hjælpe dig med at komme fri af det, som står i vejen for, at du kan leve dit liv med kvalitet, nærvær og autenticitet.

Jeg har erfaring i at arbejde med: Lavt selvværdvredeselvskade, angst, depression, skilsmisse, tab og sorg, overspisning, livskriser, ensomhed, stress og tomhed og parforhold.

Jeg vil sammen med dig finde frem til, hvordan du kan komme tættere på det liv, som du ønsker. Psykoterapien handler om, hvordan du kan håndtere og forholde dig til det, der begrænser dig.

Jeg tager i psykoterapien altid udgangspunkt i det, som sker her og nu hos dig, i dit nuværende liv og i samtalerne.

Det er dig, der bestemmer, hvad vi taler om og hvad vi skal fokusere på.

Vi vil i fællesskab identificere og ændre de dynamikker, mønstre og mekanismer bag de forhindringer eller ubalancer, du oplever. Mit fokus vil være på din oplevelse, dine følelser, dine tanker, dine handlinger og dine erfaringer.

Målet er, at du kommer tættere på den version af dig selv, du gerne vil være.

Se mere på rikkebirgittejuul.dk

Om Rikke

Jeg er optaget af, hvorfor vi mennesker reagerer, som vi gør? Hvordan kan det være, at vi reagerer forskelligt og hvorfor former vores personlighed sig som den gør?

Jeg har en nysgerrig og åben tilgang til mennesker. Jeg ved, at ingen mennesker reagerer ens på de samme oplevelser og erfaringer. Derfor vil jeg være interesseret i, hvordan du reagerer og hvad din oplevelse er og hvilke erfaringer du har.

Jeg har selv haft perioder i mit liv, hvor jeg har været ramt af livet og har gjort brug af forskellige hjælpere til at komme på ret køl igen. Jeg har erfaring for den forløsning, det giver, at dele mine vanskeligheder og udfordringer med andre og det har hjulpet mig til at komme godt videre i mit liv.

Jeg er født i 1973. Jeg har to voksne børn, en dejlig kæreste og bor på Islands Brygge. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst Rikke

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.