fbpx
Menu
Menu

Rikke Birgitte Juul

Psykoterapi – vejen til øget nærvær 

 Der kan være mange grunde til at vælge at begynde i terapi. Den ene grund er ikke bedre end den anden. 

Fælles for de fleste, der begynder i terapi, er, at de ønsker at skabe en forandring i deres liv og at de ønsker at skabe en forandring for dem selv. 

Det kan være, at du oplever angst og bekymringstanker i din hverdag, eksamensangst, lavt selvværd og manglende tro på dig selv, overspisning (BED), spiseforstyrrelse og selvskade, skilsmisse og brudte forhold, stress og overbelastning, depression, modløshed, tomhed og manglende livsglæde. 

Det kan være noget andet, som optager dig, og som forhindrer dig i at leve dit liv, som du gerne vil og har lyst til. 

Jeg vil sammen med dig finde frem til, hvordan du kan komme tættere på det liv, som du ønsker. Psykoterapien handler om, hvordan du kan håndtere og forholde dig til det, der begrænser dig. 

Vi vil i fællesskab identificere og ændre de dynamikker, mønstre og mekanismer bag de forhindringer eller ubalancer, du oplever. Mit fokus vil være på din oplevelse, dine følelser, dine tanker, dine handlinger og de hændelser du erfarer. 

Praktisk

Terapien foregår på Nørre Farimagsgade 13, 2. th., 1364 København K. 

Du kan ringe eller skrive til mig for at høre mere eller bestille en tid til psykoterapi. Du kan læse mere på http://www.rikkebirgittejuul.dk

Om Rikke

Jeg har en nysgerrig og åben tilgang til mennesker. Jeg ved, at ingen mennesker reagerer ens på de samme oplevelser og erfaringer. Derfor vil jeg være interesseret i, hvordan du reagerer,  hvad din oplevelse er, og hvilke erfaringer du har. 

Jeg har selv haft perioder i mit liv, hvor jeg har været ramt af livet og har gjort brug af forskellige hjælpere til at komme på ret køl igen. Jeg har erfaring for den forløsning, det giver at dele mine vanskeligheder og udfordringer med andre, og det har hjulpet mig til at komme godt videre i mit liv. 

Udover at jeg er ved at uddanne mig til psykoterapeut, er jeg cand.pæd. i pædagogisk psykologi og jeg har en lang erfaring med rådgivning og vejledning af børn, unge og voksne. Jeg har i flere år været frivillig i Landsforeningen Mod Spiseforstyrrelser og Selvskade (LMS). 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.  

 
Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 1 september
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.