fbpx
Menu
Menu

Rikke Birgitte Juul

Psykoterapi – vejen til øget nærvær 

Som et led i min uddannelse til psykoterapeut tilbyder jeg psykoterapi til en reduceret pris på 350 kr. pr. session. 

Psykoterapi 

Der kan være mange grunde til at begynde i terapi. Den ene grund er ikke mere rigtig eller gyldig end den anden. 

Psykoterapi kan være relevant for dig, hvis fx. lider af angst, søvnløshed, stress, ensomhed, afhængighed, misbrug, sorg eller hvis du oplever generel meningsløshed, tomhed og mistrivsel. 

Jeg vil sammen med dig finde frem til, hvordan du kan komme fri af dine ubalancer, og hvordan du selv kan komme tættere på det liv, du gerne vil leve. Målet er, at du kommer tættere på den version af dig selv, som du ønsker at være. 

Praktisk

Terapien foregår på Nørre Farimagsgade 13, 2. th., 1364 København K. 

Du kan ringe eller skrive til mig for at høre mere eller bestille en tid til psykoterapi. Du kan læse mere på http://www.rikkebirgittejuul.dk

Om Rikke

Jeg har en nysgerrig og åben tilgang til mennesker. Jeg ved, at ingen mennesker reagerer ens på de samme oplevelser og erfaringer. Derfor vil jeg være interesseret i, hvordan du reagerer,  hvad din oplevelse er, og hvilke erfaringer du har. 

Jeg har selv haft perioder i mit liv, hvor jeg har været ramt af livet og har gjort brug af forskellige hjælpere til at komme på ret køl igen. Jeg har erfaring for den forløsning, det giver at dele mine vanskeligheder og udfordringer med andre, og det har hjulpet mig til at komme godt videre i mit liv. 

Udover at jeg er ved at uddanne mig til psykoterapeut, er jeg cand.pæd. i pædagogisk psykologi og jeg har en lang erfaring med rådgivning og vejledning af børn, unge og voksne. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.  

 
Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 15 december 2022
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.