fbpx

Sabina Mitchell

TRÆNINGSKLIENTER SØGES

Står du et sted i dit liv, hvor du føler dig fortabt? Mærker du en uro, som du ikke kan få fat i? Er din tilstedeværelse præget af uhensigtsmæssige mønstre og relationer? Har du svært ved at mærke dine egne behov, eller har du måske helt mistet fornemmelse for, hvem du er?

Så læs med her.

Måske kan du slet ikke genkende noget af ovenstående – måske gør dit liv bare ondt på den ene eller anden måde, og du har  brug for nogen at tale om det med. Uanset hvad, der er på spil i dit liv, så vil jeg gerne være med til at skabe et rum, hvor der er plads til at tale om det, der er svært for lige netop dig. 

Mit navn er Sabina. Jeg er ved at afslutte mit tredje år på psykoterapeutuddannelsen, og derfor søger jeg nu klienter til træningsterapi. I min terapi tager jeg afsæt i eksistentiel psykoterapi, emotionsfokuseret psykoterapi og neuroaffektiv psykoterapi. Men mest af alt er mit fokus at skabe et tillidsfuldt, empatisk og varmt rum, hvor jeg møder dig nysgerrigt og fordomsfrit. 

Jeg kan tilbyde sessioner af én times varighed til 400 kr., og pengene går til min supervision. Terapien kommer til at foregå på Psykoterapeutisk Institut på Nørre Farimagsgade 13, 2. th. København K.

 Du kan kontakte mig via sms eller e-mail, hvis du er nysgerrig på at starte et terapiforløb hos mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Kærlig hilsen Sabina Mitchell.  

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.