fbpx

Susann Riis Hollesen

Længes du efter en forandring? 

Hvis du er et sted i dit liv, hvor du oplever at sidde fast, har brug en forandring eller hjælp til at se hvad der forhindrer dig eller holder dig tilbage i livet, så kan terapi være en mulighed? 

Det kan være at du kæmper med følelsen af at ikke være god nok, en indre selvkritiker eller sammenligner dig med andre hvilket kan skabe tankemylder og forstyrre dig i at være nærværende sammen med andre. Måske du kender til en indre uro eller stress, og du har svært ved at mærke, hvornår nok er nok. Det kan være at du oplever udfordringer i det relationelle til kollegaer, venner og familie og har svært ved at sige til og fra. Måske du oplever ensomhed og at livet føles meningsløst. Eller måske du længes efter retning og mening i livet –  at mærke hvad du egentlig vil. 

Jeg vil møde dig empatisk, hvor du er og skabe et fordomsfrit, fortroligt og trygt rum. Et “pusterum” fra hverdagen, hvor vi sammen går på opdagelse i og undersøger hvad der har betydning eller er svært for netop dig. Jeg arbejder oplevelsesorienteret som betyder, at vi i samtalerne tager udgangspunkt i, hvordan du – her og nu –  oplever at være dig, din situation og dine relationer. 

Om mig: Jeg har altid været filosofiskt anlagt og været optaget af livets eksistentielle spørgsmål, såsom hvad former os som mennesker, arv eller miljø? Hvad påvirker hvem vi bliver, vores udtryk i livet og oplevelse af os selv i verden? Hvilke overlevelse strategier vælger vi, og hvordan tolker vi den verden, vi lever i? Jeg er oprindeligt uddannet indenfor salg og marketing og har gennem en stor del af mit arbejdsliv beskæftiget mig med udvikling og motivation af andre mennesker. 

Sted: Nordhavn eller Nørre Farimasgade 13, 2 t.h. 1364, Købehavn K
Åbningstider: Fleksibelt
Pris: 400 kr. pr. session af 60 min. varighed. (pengene går til supervision af dygtige og erfarne psykoterapeuter). 
Sprog: Dansk, svensk og engelsk

Jeg glæder mig til at høre fra dig,
Susann Riis Hollesen

 

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.