fbpx

Vibeke Vinther Jørgensen

Det er vigtigt, at vi lærer at lytte til os selv

Jeg tror på, at når vi får tid og lov til at mærke rigtigt efter og beskrive, hvad vi oplever uden vurderinger og afbrydelser, er vi selv i stand til at afgøre, hvad der er sandt og føles rigtigt for os.

Det er dig, der er eksperten i dit liv. Som terapeut giver jeg dig plads og lytter til det du kommer med, og som fylder lige her og nu. Undervejs vil jeg støtte og hjælpe dig med at være opmærksom på, hvordan både dine tanker, følelser og kropslige sansninger kan være hjælpsomme ’stemmer’ for dig i processen med at opnå større klarhed og selvindsigt. Sammen arbejder vi med de mønstre og overbevisninger, der måske forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker, så du kan handle frit og træffe selvstændige valg.

Hvorfor vælge psykoterapi?
Forudsætningen for at få udbytte af terapi er, at vi kan etablere en ligeværdig og tillidsfuld relation i et trygt og professionelt rum, hvor du oplever, du kan tale om alt det, du har på hjerte.

Min baggrund:
Jeg underviser og er studievejleder for unge og voksne bl.a. i klasser med psykisk sårbarhed. Jeg har stor erfaring med kommunikation, konflikthåndtering og feedback og er særligt optaget af personlige trivsels- og motivationssamtaler samt gruppevejledning.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at finde ud af, om terapi kunne være noget for dig.

Pris: 400 kr. pr. time som går til betaling af lokaleleje og supervision.
Sted: Psykoterapeutisk Institut, Nørre Farimagsgade 13, 2. th., 1354 København K
Kontakt:
vibeke.vintherterapi@protonmail.com  Tlf.: 6165 8697

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.